Bouwkundige brandpreventie

Als gebouweigenaar, beheerder, huurder of bewoner wilt u er zeker van zijn dat de brandveiligheid van het gebouw op orde is. Naast de zorgplicht welke u heeft om het gebouw te laten voldoen aan wet-& regelgeving is het ook van groot belang voor uw veiligheid.

van der Velde B.V. | Bouwkundige brandpreventie

Bouwkundige brandveiligheid. 

Wat is dat? Iedereen kent de algemene installaties in een gebouw. Het is voor de meeste mensen normaal dat er een brandslanghaspel, een brandmeldinstallatie en rookmelders aanwezig zijn. Maar bouwkundige brandveiligheid is niet altijd op het eerste oog te zien. Toch is het van groot belang voor de veiligheid dat de bouwkundige brandveiligheid op orde is.

Van der Velde B.V. biedt u een ruime keuze aan oplossingen en ondersteuning. Onze werkwijze is om u een zo transparant mogelijk beeld te geven van de uitgevoerde werkzaamheden. Waar mogelijk proberen wij ook met u mee te kijken en te denken in oplossingen.

Welke werkzaamheden kunnen wij u in dit totaalpakket aanbieden:

Inspectie & advies: 

Het is voor de gebouweigenaar altijd een grote vraag. Hoe kan ik het gebouw laten voldoen aan de gestelde wet- & regelgeving en hoe kost dit toch zo min mogelijk. Omdat het vaak een zoekwerk is naar de aanwezige doorvoeren kan er een volledige inventarisatie plaats vinden in het gebouw waarin wij alle tekortkomingen beschrijven en middels foto’s in een rapportage kunnen voorleggen aan u. Ook zijn er altijd situaties waarin het wellicht anders opgelost kan worden. Immers blijven we toch veelal bestaande gebouwen hergebruiken. Dit vraagt in sommige situaties om bijzondere oplossingen. Hierin kunnen wij u adviseren hoe om te gaan met deze specifieke gevallen en te komen tot de beste oplossingen.

Brandwerende doorvoeren- & compartimenterings herstel: 

van der Velde B.V. heeft alles in huis om uw gebouwen te laten voldoen aan de geldende wet- & regelgeving m.b.t. de brandveiligheid. Met onze ruime ervaring bieden wij u de beste applicaties met de hoogste kwaliteit.

Beheer & onderhoud

Om er voor te zorgen dat de brandveiligheid in u gebouw goed op orde blijft kunnen wij voor u het beheer hiertoe uitvoeren.

Een jaarlijkse controle, het herstellen van eventuele beschadigingen en het opnieuw documenteren van deze herstelwerkzaamheden. Zo kunt u altijd aantonen dat uw gebouw voldoet en is de veiligheid gewaarborgd.

Bouwkundige brandpreventie | van der Velde B.V.
Bouwkundige brandpreventie | van der Velde B.V.
Bouwkundige brandpreventie | van der Velde B.V.
Bouwkundige brandpreventie | van der Velde B.V.