Over ons

In 1991 is het bedrijf gestart in de vorm van een eenmanszaak met als vakgebied het leveren en monteren van systeemplafonds, systeemwanden, en timmerwerken. Inmiddels is niet alleen onze kennis gegroeid maar ook de omvang van het bedrijf.

van der Velde B.V.

Het bedrijf is opgericht in 1991  door Carlo van der Velde en was gespecialiseerd in het leveren en monteren van systeemplafonds, systeemwanden & timmerwerken. Na enige tijd is de verschuiving gemaakt van het zelf monteren naar het meewerken van aangenomen werken, en het aansturen van personen. Inmiddels is er voor gekozen om iedereen aan te gaan sturen,  naast het voorbereiden en opnemen van werken. 

In 2011  kwam de zoon bij het bedrijf werken en groeide het bedrijf gestaag verder. Wij zijn ons verder gaan specialiseren, namelijk ook in de brandveiligheid van gebouwen. De werkzaamheden bleven zich uitbreiden en daarom is er in 2017  besloten om te verhuizen naar een groter pand in Capelle a/d IJssel.

We zijn uitgegroeid tot een leuke groep mensen waar mee samen wordt gewerkt. Zowel op de werkvloer als op kantoor staan wij voor elkaar klaar.

Wij streven er naar om onze kennis op peil te houden door diverse cursussen te volgen, zodat er geen gebrek aan kennis ontstaat. Tenslotte wordt er altijd geroepen dat wie kennis heeft regeert.